Wednesday, 19 May 2021

Lest - Should Usage 

Hi friends and my dear students! In this post, I have covered  English Grammar Lest - Should Worksheet, After practicing  Lest - Should Usage, Please do share it with your friends.
English Grammar Lest - Should Worksheet
English Grammar Lest - Should Worksheet

English Grammar Lest - Should Worksheet

1) Prove your Innocence or else you will be very severely punished. 

Ans: Prove your innocence lest you should be very severely punished. 

2) Start immediately or else you will miss your father. 

Ans: Start immediately lest you should miss your father. 

3) Pay your fee or else you will be suspended from the school. 

Ans: Pay your fee lest you should be suspended from the school. 

4) Go to the doctor immediately or else you may become sick. 

Ans: Go to the doctor immediately lest you should become sick. 

5) Run or else you will miss the train. 

Ans: Run lest you should miss the train. 

Recommended For You

Phrasal Verbs Worksheet

As if / As though Worksheet

Either .... or /Neither .... nor Worksheet

Perfect participle/present participle/past participle Worksheet

Combine the following sentences using ‘if’

Combine the following sentences using ‘Though’/‘Although

A Little Vs Little and a Few Difference

English Aptitude Test Questions For All Competitive Exams

Exercise On Conditional Sentences

6) Work hard or else you will not get a good job.

Ans: Work hard lest you should not get a good job.

7)Get some working knowledge of computers or else you will become outdated. 

Ans: Get some working knowledge of computers lest you should become outdated. 

8) Cultivate all good habits or else you will become a bad character. 

Ans: Cultivate all good habits lest you should become a bad character. 

Recommended For You

0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Popular Posts

Recent Posts