Wednesday, 5 May 2021

English Aptitude Test -1

Hi friends and my dear students! In this post, I have covered English Aptitude Test Questions For All Competitive Exams. After practising English Aptitude Test -1 15 Marks, Please do share it with your friends.
English Aptitude Test Questions
English Aptitude Test Questions For All Competitive Exams

English Aptitude Test Questions For All Competitive Exams 

1. Choose the correctly spelt word?

(a) Fascist

(b) Facict

(c) Facist

(d) Fasist

Ans: A

2. Choose the correctly spelt word?

(a) Career

(b) Carreer

(c) Caireer

(d) Careir

Ans: A

3. Choose the correctly spelt word?

(a) Commision

(b) Comission

(c) Commission

(d) Comision

Ans: C

4. Choose the correctly spelt word?

(a) Jewellery

(b) Jewelery

(c) Jwellry

(d) Jewellry

Ans: A

5. Choose the correctly spelt word?

(a) Business

(b) Buisness

(c) Buisiness

(d) Bussiness

Ans: A

Recommended For You

Exercise On Conditional Sentences

30 + Simple YES / No Questions For Daily Life 

Simple Present & Simple Past Passive Voice Worksheet

6. Find correct Spelling

(A) Comitment

(B) Comittment

(C) Committment

(D) Commitment

Ans : (D)

7. Find correct Spelling

(A) Fullfil

(B) Fulfil

(C) Fulfill

(D) Fullfill

Ans : B

8. Find correct Spelling 

(A) Defendant

(B) Defendent

(C) Defandent

(D) Defandant

Ans : A

9. Find correct Spelling

(A) Varstile

(B) Verstile

(C) Versatile

(D) Vorstyle

Ans : C

10. Find correct Spelling

(A) Recomand

(B) Recommend

(C) Reconand

(D) Recomend

Ans : B

11. I am fond ________ sweets.

(A) over

(B) of

(C)  on

(D) at

Ans : B

12. The party decided to take the shortest…… to its destination.

(A) root

(B) route

(C) distance

(D) direction

Ans : B

13. The girl was very pleased……… herself.

(A) in

(B) on

(C) over

(D) with

Ans : D

14. Because of deforestation birds are……… their nerting places.

(A) cooking

(B) conserving

(C) searching

(D) demanding

Ans : C

15. The thieves broke…… the museum to steal the painting.

(A) up

(B) side

(C) off

(D) into

Ans : D

Also Play








0 comments:

Post a Comment

Follow by Email

Popular Posts

Recent Posts